Review

Un nou procesor pentru smartphone-uri

Qualcomm Snapdragon 435 este procesorul aflat deja pe piata autohtona care a facut fata multor modele mult mai reusite. Acesta se prezinta ca fiind un procesor entry-level foarte bine optimizat din punct de vedere al puterii de procesare, insa este si destul de capabil sa reduca consumul de energie. Insa asa cum stim, exact ca la toate produsele din sfera tehnologica, compania producatoare de procesoare se pregateste sa lanseze un urmas foarte hotarat: Qualcomm Snapdragon 450.

Noul procesor isi va face aparitia in rapoartele benchmark cu numele de SDM450. Acesta va ramane un octa-core pe ARM-Cotex A53 fabricat pe tehnologie de 14 nm, va include un GPU tactat la 600 MHz si va putea oferi un suport pentru conectivitate LTE. De asemenea dispune de Quick Charge 3.0 si camera foto duala.

La prima vedere procesorul Qualcomm Snapdragon 450 pare a fi o varianta mult mai slaba decat a procesorului Qualcomm Snapdragon 625, de aici si concluzia ca va avea un consum de energie mult mai redus, comparativ cu modelele din generatia anterioara.

In momentul de fata nu sunt foarte multe informatii despre lansarea ”creierului” insa niste zvonuri precizeaza ca nu o sa isi faca aparitia mai devreme de toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *