Lifestyle

Timisoreanca care a cumparat eMAG

O timisoreanca pe nume Cristina Berta Jones a fost nevoita sa isi termine liceul in SUA, fara ca ea sa isi fi dorit asta. Dupa varsta de 22 de ani, ea a devenit Chief Operating Officer al fondului de investitii Naspers, aceasta fiiind responsabila de tranzactii de miliarde de euro. Se pare ca aceasta l-ar fi convins pe Iulian Stanciu sa vanda eMAG.

In prima faza, Cristina Berta si-ar fi dorit sa devina medic si in nici un caz nu se vedea investitor. Odata ce a absolvit liceul, a aplicat aplicat la toate universitatile care ofereau bursa. Intr-un final aceasta a fost acceptata la Middlebury College unde a studiat matematica si stintele economice, iar de acolo s-a indreptat direct catre ”business”.

Dupa absolvirea facultatii, prima slubja obtinuta a fost in cadrul unei firme traditionale din Washington DC, unde a lucrat aproximativ 6 luni, deoarece aceasta isi dorea ceva mai mult. Aceasta s-a angajat la un start-up numit Mainsprins care facea diferite planuri de business, iar de acolo a fost preluata de IBM. Acolo a dobandit foarte multa experienta pe baza unui om de la vanzari din cadrul IMB, acesta facea tranzactii de milioane de dolari. La final, aceasta a declarat ca a fost o experianta exceptionala, iar daca nu ar fi terminat scoala in SUA nu ar fi ajuns aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *