Recomandari

Pantofi sport care te anunta daca ai obosit

Under Armour este un producator de articole sportive cunoscut foarte bine in Statele Unite ale Americii si mai putin in tara noastra. Acest producator a lansat prima pereche de pantofi sport care te anunta atunci cand este prea obosit pentru a alerga. Uder Armour a numit aceasta pereche de pantofi ”Record Equipped Running Shoes”. Acesti pantofi sport pot transmite utilizatorului diferite informatii utile.

Record Equipped Running Shoes se pot conecta destul de usor la propriul telefon prin intermediul Bluetooth-ului, dar si prin intermediul aplicatiei Map My Run unde pot fi vizionate si analizate informatii precum: cadenta, ritmul, kilometri parcursi sau oboseala acumulata in timpul folosirii pantofilor sport. Chipul integrat in Record Equipped Running Shoes poate transmite in permanenta date catre aplicatia instalata pe smartphone. Aceasta isi poate crea un istoric al utilizatorului, care poate oferi in timp, dar si unele sfaturi care pot fi utile utilizatorului.

Pantofii Under Armour ii sugereaza utilizatorului ca la inceputul fiecarui antrenament/alergari sa sara de sase ori pe loc pentru o asa numita ”incalzire”. Pe baza informatiilor culumate in timp in istoricul aplicatiei Map My Run se pot crea diferite programe de alergare: rapida, linistita sau chiar mersul normal. Orice tip de alergare ati alege, analiza facuta de catre Record Quipped Running Shoes va fi legata de catre gradul de oboseala al muschilor.

Pentru fiecare persoana isi doreste o pregatire diferita, Under Armour a gandit 3 categorii de pantofi:

-> Prima categorie este ”Gemeni 3” – incaltamimte recomandata alergatorilor ce doresc sa parcurga distante mai lungi cu ritm alert. Pretul unei asemenea perechi de pantofi sport este de 160 dolari;

-> A doua categorie de incaltaminte sport se gaseste la un pret mai mic fata de prima, respectiv 140 dolari. Numita si ”Europa” este recomandata tot alergatorilor ce doresc sa parcurga distante mai lungi dar cu un ritm constant;

-> Ultima categorie de pantofi sport este ”Velociti” folosita de alergatorii de viteza. Pretul este egal cu incaltaminte din categoria a doua, mai exact 140 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *