Review

Monitor BenQ EX3200R – Bun atat pentru activitati Office, dar si pentru gaming

Acum ceva timp daca aveai un monitor de 17 inch era excelent, insa de-a lungul anilor gama monitoarelor a crescut foarte mult. Astazi urmeaza sa va vorbim despre BenQ EX3200R care a ajuns sa urce pana la 31.5 inch, iar un fapt interesant este ca forma sa nu mai este una clasica, ci una curbata.

BenQ EX3200R atrage atentia amatorilor printr-un design elegant avand piciorul de prindere realizat din aluminiu, rama neagra si subtire a ecranului curbal, logo-ul BenQ foarte micut si situat la baza display-ului, margini relativ mici pentru panelul VA LED de 31.5 inch. Marginile din plastic negru si mat nu reliefeaza adunarea prafului in timp. Intr-adevar monitorul este cu adevarat urias, display-ul de 31.5 inch cu aspect ratio 16:9 il face mult mai placut si mare.

Din punct de vedere al tehnologiei nu este foarte mult de spus. Pe langa ca, display-ul dispune de 31.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia 1920 x 1080 pixeli, contrast de 3000:1 si dinamic de 20 milioane:1, panel VA, luminozitate de 300 candela/metru patrat si unghi de vizualizare atractiv, respectiv 178 grade.

Culorille sunt redate intr-un mod placut avand foarte multe moduri presetate, insa poate fi setat si dupa bunul plac. Dintre modurile presetate amintim: sRGB, Cinema, Standard, Photo, Gamer 1, 2 si 3, Custom 1 si Custom 2.

Din dotarile monitorului BenQ EX3200R nu lipsesc elementele de conectivitate si dintre acestea amintim: HDMI, DisplayPort si miniDisplayPort, jack-ul pentru alimentare si jack-ul de 3.5 mm. Poturile nu sunt asezate tocmai placut pentru ca, in cazul in care doresti sa conectezi un laptop cu monitorul trebuie sa o iei putin pe ghicite pana gasesti portul potrivit.

Pretul de comercializare al monitorului BenQ EX3200R este de 2400 Lei. Chiar daca pretul este putin cam ridicat, in comparatie cu tot ceea ce detine monitorul putem spune ca este acceptabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *