Lifestyle

Cum se încheie anul 2016 pentru fiecare zodie

Cum ne găseşte sfârşitul anului 2016 în funcţie de zodie:

  1. Capricorn  

Finalul de an, mai ales sărbătorile de la final de an au o notă meditativă şi melancolică. Pot exista vizite şi întâlniri foarte plăcute pentru destăinuiri. Probabil că 2017 vine cu mai multe promisiuni pentru cei care au ales cea singurătăţii sau care amână momentul în care să ia o decizie conjugală.Finalul de an vă găseşte pe plus şi cu problemele rezolvate.

În 2017 trebuie să identificaţi ce anume lipseşte şi să interveniţi cu elemente necesare pentru a vă completa vitalitatea şi forţa.

2. Vărsător 

În luna noiembrie trebuie să vă faceţi planuri independent de partener. Mai întâi să vedeţi unde vă plasaţi voi în viitorul vostru şi apoi să vedeţi cui i-ar sta bine lângă voi.

Sărbătorile de iarnă le petreceţi într-o atmosferă romantică, foarte sentimentală şi cu multă speranţă în viitor. Încheiaţi anul cu mai multă speranţă pentru 2017.

Valorifică-ţi ideile profesionale, astfel încât ele să fie răsplătite din plin pentru a petrece sărbătorile cât mai armonios. 2016 se încheie extraordinar din punct de vedere al sănătăţii.

 3.Peşti

Finalul de an se anunţă calm, în linişte şi tihnă. sărbătorile de iarnă le petreceţi discret, cel mult în compania unui prieten la care ţineţi foarte mult şi de la care primiţi sfaturi foarte bune.

Anul 2016 se încheie cu un succes profesional, ce vă oferă mai multă credibilitate în ochii tuturor.

În lunile noiembrie şi decembrie vi se recomandă să vă încărcaţi bateriile şi să nu vă irosiţi rezervele de energie.

4.Berbec

Finalul de an vă aduce o notă plină de demnitate afectivă.  Berbecii reuşesc să întâlneascăpe cineva sau să repare o relaţie, ori de a gestiona o despărţire.Vă doriţi să vă deschideţi alte orizonturi sau chiar să începeţi o colaborare cu altcineva.

Decembrie vă prinde la acelaşi loc de muncă, însă vă gândiţi foarte mult şi la alte persective. la planuri noi cu alţi oameni şi la contexte mai fericite.

La final de an berbecii iubesc soluţiile extreme şi radicale.

5.Taur

Finalul de an vă prinde făcând planuri cu partenerul pe termen lung, aspecte ce ţin de existenţa cuplului ce trebuie stabilite. În luna decembrie luaţi hotărâri importante de viaţă, ce se vor resimţi în viitor.

Sfârşitul de an vă prinde într-o stare de înţelepciune sentimentală. Vă gîndiţi să vă desfăşuraţi în aşa fel activitatea, încât să nu mai depindeţi de cei din jur. Vă găsiţi astfel o nisă în care puteţi jongla cum vă doriţi şi vă veţi lipsi de angajatori care vă dau prea multă nesiguranţă.

În schimb, în anul 2017 şi 2018 vă este pusă în pericol sănătatea.

6.Gemeni

Finalul de an pune din nou problema scopurilor comune în relaţie, dacă nu veţi simţi truda anului 2016. Anul se încheie cu persective mari faţă de 2017. planuri, proiecte şi propuneri foare fericite care ppot veni chiar pe final de an.Începeţi să ştiţi care vor fi roadele muncii voastre, poate mai bine  planificate şi mai bine aşezate într-un context partenerial, relaţional.

 7.Rac

Finalul de an aduce schimbări importante care se doresc a fi sănătoase şi vindecătoare. sărbătorile de iarnă le petreceţi într-o atmosferă plăcută, plină de speranţă pentru viitor. Căpătaţi încredere şi vă faceţi speranţe frumoase privind viaţa conjugală.

Casa şi locuinţa trebuie regândite în funcţie de interesele profesionale. Pe final de an că faceţi tot felul de calcule financiare. Anul se încheie fabulos, iar o schimbare spectaculoasă în bine se petrece chiar pe final de an.

 8.Leu

2016 este plin de înţelepciune afectiv. Cei singuri este posibil să întâlnească o persoană ce le pot deveni partener de viaţă dacă ştiu să pună întrebările potrivite, dacă şi unde să caute, maturizându-se uşor,uşor.

E bine să regândiţi pe termen lung activitateaăprofesionalî, astfel încât să fie uşor să vă dezvoltaţi profesional pe mai departe. Finalul de an promite să fie mai bun decât începutul. Vi se recomandă ca în luna decembrie şi mai ales în perioada sărbătorilor, să faceţi dozaj energiei.

 9.Fecioară

Sărbătorile de iarnă pot sp aducă la suprafaţă conflicte sau nemulţumiri şi neplăceri mai vechi. Cu toate persoanele din preajma voastră, nu este cazul să vă izolaţi. Nu aţi putea face lucrul acesta.

Nu vă pregătiţi pentru sărbători deoarece turaţi motoarele la maxim şi munciţi cu foarte mult spor şi energie. Se poate spune că marile schimbări apar pe final de 2016.

corpul se reechilibrează cumva şi reuşiţi să ajungeţi pe o linie pe care să o puteţi gestiona, să o zuteţi controla iar rezultatele să fie vizibile.

10.Balanţă 

Anul se încheie cu un test de maturitate  afectivă, notă dominantă de optimism şi încredere în viitor. Acţionaţi în relaţiile sentimentale. nu vă lăsaţi influenţaţi. Fiţi voi înşivă. Astfel veţi avea pe final de an, relaţii extrem de constructive.

Finalul de an vă dă o nouă avertizare. Pot apărea slăbiciuni ori sensibilităţi inexplicabile. Vă este recomandatsă staţi la final de an sub semnul prudenţei.

11.Scorpion

Luna decembrie pune din nou accentul pe familie şi casă. Sunt aspecte destul de tensionate. Atmosfera se destinde un pic abia după 20 decembrie şi promite să aducă mai multă fericire în viaţa voastră, iar aceasta este nota finaăî a anului.

Vă faceţi strategii, iar finalul lui 2016 vă prinde exact în această manieră. Simţiţi nevoia de stabilitate şi de siguranţă. Aveţi parte de consiliere şi de asistare. Vă alcătuiţi un program şi vă susţineţi rezultatele de la lună la lună.

12. Săgetător

Decembrie pune accentul pe sinceritate. Sinceritate în sensul de a vă accepta aşa cum sunteţi, de a trece nonşalant peste momentele mai puţin inspirate, de a avea mai multă îngăduinţă pentru propriile voastre slăbiciuni. Sărbătorile de iarnă se pare că vă găsesc pregătiţi pentru tot ce înseamnă familie, indiferent de cine compune această familie. La sfărşitul anului, apar rezultatele tuturor lucrurilor pe care le-aţi făcut în carieră.

se recomandă ca la sfîrşit de an să aveţi foarte mare grijă în ceea ce priveşte autocontrolul şi un discernământ mult mai accentuat faţă de alţii. Respectaţi limitele.

 

 

 

sursă: HOROSCOP 2016 DRAGOSTE,BANI,CARIERĂ, SĂNĂTATE. Horoscop detaliat pentru toate zodiile . Camelia Pătraşcanu

2 thoughts on “Cum se încheie anul 2016 pentru fiecare zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *