Recomandari, Review

Cel mai performant proiector home cinema

Mareata companie BenQ a lansat in cele din urma cel mai performant proiector home cinema cu tehnologia DLP. Proiectorul W11000 este un veritabil flagship in lumea proiectoarelor de tip home cinema. Acesta a dezvoltat tehnologia DLP care ofera rezolutia 4K / UHD si dispune de certificare THX HD Display.

Prezinta optiuni de luminozitate de pana la 2200 lumeni, contrast de 50.000:1, iar raportul de proiectie al imaginei de 100 inch este de la 3 metri distanta. Rezolutia maxima este de 3840 x 2160 pixeri datorita tehnologiei XPR si a sistemului DLP 4K UHD DMD. Acest sistem optic incorporeaza pana la 14 elemente precum: zoom cu ajustare automata, lentile protejate cu un strat special care ofera o dispersie a luminii destul de redusa.

Producatorul BenQ pentru a obtine certificatul THX a efectuat peste 200 de teste si faza de R&D. Toate acestea s-au intins la o durata de 18 luni. Tehnologia de interior este foarte bine gandita, pentru ca proiectorul W11000 este dotat cu un sistem de racire cu admisie si evacuare frontala. Aceasta tehnologie este foarte eficienta atunci cand folositi proiectorul home cinema intr-un spatiu mai inschis si foarte calduros. In momentul fabricarii acestuia sa pus accentul foarte bine si pe proiectarea imaginilor si s-au adaugat optiuni precum: Active Iris, Smart Eco si CinemaMaster.

Proiectorul home cinema W11000 este cel mai bun video proiector din acest domeniu care se evidentieaza pe deplin prin abilitatile tehnologiei BenQ. W11000 este singurul proiector care reuseste sa ofere performante DLP inegalabile. Aceaste tehnologie este folosita in mai toate cinematografele IMAX din lume, iar rezolutia de care dispune W11000 este de 8.3 MP.

Pretul unui asemenea proiector este destul de ridicat, dar in comparatie cu raportul calitate/pret este apreciat corect. Ca si la smartphone-uri pretul proiectorului W11000 BenQ va cobori in timp, insa pana atunci va fi regasit pe piata din Romania la pretul de putin sub 30.000 Ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *