Lifestyle

Actualizarea Clientului League of Legends

Cheia experienţei pe care o ai în League of Legends, este clientul alpha. Aici ai oportunitatea de a descoperii ultimele noutăţi, să discuţi cu prietenii, să te înscrii pe listele de aşteptare pentru următorul joc şi să-ţi schimbi runele şi măiestriile.
Lansarea clientului alpha doreşte indroducerea modalităţilor mai uşoare de a juca împreună cu prietenii, un stil vizual inspirat de tehnologia Hextech şi o tehnologie de bază refăcută cu mai puţine bug-uri.

Ce este de reţinut, potrivit http://eune.leagueoflegends.com :

  • Acest client provizoriu nu are toate elementele importante ale clientului live şi îi lipsesc chiar şi liste întregi de aşteptare. Cu toate astea, până să intre în faza de testare open beta, va ajunge să facă tot ce poate face clientul actual.
  • Testerii alpha vor avea acces la clientul vechi (și la toate caracteristicile lui) de-a lungul întregii perioade de testare. Se pornește separat, atâta tot.
  • Clientul alpha şi clientul vechi folosesc aceleaşi fişiere de joc, deci patch-urile se vor aplica automat amândurora.
  • Clientul alpha se conectează la acelaşi server live pe care joci în mod obişnuit, aşa că poți juca cu prietenii chiar dacă ei nu participă la alpha.
  • Este foarte important ca jocurile să nu fie întrerupte; dacă o parte a clientului alpha afectează negativ stabilitatea jocului, o vom dezactiva, aşa cum am proceda şi în cazul unui campion care ne pune probleme.

Riot, cere ajutorul pentru testarea clientului pentru în timp ce se lucrează.

Actualizarea Clientului League of LegendsSe vor adăuga toate elementele clientului actual şi se va numi ,, zonă actuală de interes,, etapa de evidenţiere a fiecărei actualizări.
Noile efecte vizuare sunt inspirate din tehnologia Hextech.

2 thoughts on “Actualizarea Clientului League of Legends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *