Recomandari

3 produse ideale pentru o vacanta in natura

In acest moment natura este intr-o continua schimbare si in ciuda zilelor ploioase putem spune ca primavara si-a intrat cu adevarat in drepturi. Pentru ca soarele isi face simtita prezenta, un mod de relaxare ideal in weekend-uri este in aer liber, in padurem, iesind la picnic sau de ce nu la camping. Astazi, cu ocazia vacantei de Paste o sa va prezentam 3 produse ideal pentru o iesire in aer liber sau chiar pentru camping.

1. Recipient pliabil pentru stocare apa

Apa reprezinta unul dintre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le ai intr-o aventura de acest tip si pentru ca sticlele si bidoanele nu sunt chiar asa usor de purtat cu noi, am gasit un recipient pliabil pentru stocare de apa . Produsul poarta numele de Nature Hike, ofera o capacitate de 15 litri si costa doar 6.35 dolari.

2. Lanterna cu 6 LED-uri

Pe timp de noapte o lanterna este clar regasita pe lista produselor necesare. Un asemenea model de lanterna vine cu 6 LED-uri foarte luminoase care promit aproximativ 100.000 ore de functionare. Lanterna se poate incarca prin USB sau prin folosinta a 3 baterii AA si costa doar 7.5 dolari.

3. Cortul FLYTOP

In cazul in care doriti sa mergeti la camping, fara cort nu se poate numi camping. Modelul de cort FLYTOP poate gazdui aproximativ 3-4 persoane si este realizat dintr-un material poliester rezistent la apa. Vine disponibil in numeroase variante de culoare, iar pretul sau de comercializare este de aproximativ 92 de dolari, o suma chiar rezonabila in comparatie cu alte versiuni mult mai josnice.

Toate aceste produse le puteti comanda de pe GearBest.com fara a cheltui prea multi bani. Sunt produsele ideale pentru a va bucura de o experienta in natura intr-un weekend alaturi de familia sau prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *