Review

3 motive pentru care ai nevoie de o dronă la evenimentul tău

Dronele fac niște fotografii si videoclipuri extraordinare si de neuitat, dar oare merită?
Siguranța

Vom lăsa partea frumoasă și amuzantă pentru final și ne vom concentra pe cel mai important lucru pentru început. Drona este, pe scut, un mini-elicopter căruia i-a fost atașată o cameră. Așa că dacă cel care manevreaza drona nu are o instruire corespunzătoare nu aș recomanda utilizarea uneia la un eveniment atât de special ca nunta.

 

Cum aparatele de fotografiat sunt folosite în acest caz de un fotograf de nuntă pentru a avea rezultate pe măsură, așa sunt și dronele folosite de oameni calificați. Consider că dronele trebuie folosite doar de un cameraman profesionist.

 

Drona pe care o folosesc este una de ultimă generatie, foarte silențioasă, Mac Pro, cu o viteză maximă de 62km/h. Evenimentele reușite atestă faptul că pot filma cu o dronă pentru a-ți oferi o privire de ansamblu asupra evenimentului tău.
Dă frâu liber imaginației


Dronele fac ca evenimentul tău sa fie văzut din altă perspectivă la propriu. Imaginează-ți doar cum va arăta filmul creat de cameramanul nunții tale dacă îți așezi invitații în diferite locuri pentru a scrie sau a reprezenta un model.

Ele imortalizează cadre dinamice, oferind o perspectivă largă a locului în care alegi să îți faci nunta. Îți unești destinul cu persoana iubită pe munte? Gândește-te la aniversarea voastră de 30 de ani când veți revedea momente de la nuntă și veți escalada muntele odată cu drona.
Înăuntru sau afară?
Putem realiza cadre si in incinta unor cladiri atâta timp cât tavanul este destul de înalt încât drona nu se va lovi de alte lucruri. Ele sunt făcute să funcționeze în ambele locuri, dar, ca profesionist, recomand utilizarea lor afară. Dacă ai un eveniment care ia loc într-un spațiu deschis și nu te-ai gândit încă să închiriezi o dronă, ar tebui să nu mai pierzi timpul și să mă contactezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *