Lifestyle

10 paşi de a atrage oameni noi în viaţa ta

1.Alungă filmele din capul tău

Deseori ne gândim că nu suntem îndeajuns de buni, de interesanţi sau de sociabili încât să interacţionăm cu oamenii din jurul nostru. Ei bine, toate aceste lucruri sunt doar în minte ta. Oamenii sunt mult mai receptivi decât crezi.

2.Este o comedie, nu un film de groază!

A întâlni oameni noi poate fi deseori o experienţă neplăcută. Pe măsură ce vei trata situaţia cât mai lejer şi vei privii lucrurile cât mai distractiv, pe atât vei fi mai original. Aşa că, fi tu!

3.Fă un mic pas

Dacă nu eşti încă pregătit să devii un confident bun, fă paşi mici începând cu colegii tăi, ori cu persoanele apropiate discutând despre abilităţile celorlalţi.

4.Trebuie să ieşi afară!

Te simţi pregătit să socializezi şi crezi că ai multe de spus cât să-i faci pe oamenii din jurul tău să se apropie de tine. Dar unde sunt aceşti oameni? Ieşi din casă, comunică, implică-te în activităţi de grup, un sport, un club de carte, oriunde ai ocazia de a întâlni câţi mai mulţi oameni noi.

5.Fă prima mişcare

Când eşti gata de a-ţi face noi prieteni, fii sigur pe acest lucru şi acţionează cu încredere. Foloseşte trucuri psihologice de a începe p conversaţie, ori agaţă-te de subiecte uzuale.

6.Dacă judeci, pierzi

Deseori avem tendinţa de a judeca oamenii după copertă. Dacă vei pleca de la bun început cu o percepţie nu tocmai bună despre cei ce ne înconjoară, vei întâmpina dificultăţi, deoarece, inconştient îţi pui bariere faţă de cel din faţa ta încă de la început.

7.Arată interes

Învaţă să asculţi când ţi se vorbeşte. Mulţi oameni doresc să se simtă ascultaţi, înţeleşi şi percepuţi corect. Arată-le oamenilor interes faţă de ei.

8.Petreceţi timp împreună

Prieteniile spontane se uită odată cu trecerea timpului. Mergeţi la cină, petreceri, cinema împreună. Găseşte cele mai bune locuri în care vă puteţi petrece timpul.

9.Păstraţi legătura

Uneori este dificil să menţii legătura cu toţi prietenii, de cele mai multe ori vinovat fiind timpul. Oricum, aceasta este cea mai eficientă metodă de a întreţine o prietenie.Scrie-i, sună-l, interesează-te ce se mai întâmplă în viaţa lui.

10. Fii un prieten bun!

Ajută-ţi şi sprijină-ţi prietenul, astfel încât el să înţeleagă că poate conta pe tine oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *